Stijn Hesselink ((derde van links) en zijn kameraden houden jaarlijks de Midsummerparty. Vlnr: Nick Oude Geerdink, Gijs Oude Geerdink, Stijn Hesselink, Jelle Oude Reimer, Herman Wessels en Nick ten Velde.
Volledig scherm
PREMIUM
Stijn Hesselink ((derde van links) en zijn kameraden houden jaarlijks de Midsummerparty. Vlnr: Nick Oude Geerdink, Gijs Oude Geerdink, Stijn Hesselink, Jelle Oude Reimer, Herman Wessels en Nick ten Velde. © Emiel Muijderman

Bij de KDD Midsummer Party zijn ze er klaar voor: 1500 feestgangers in Albergen

ALBERGEN – Een jaar overslaan is tot daar aan toe, maar twee jaar? Voor de organisatie van de KDD Midsummer Party is het daarom alle hens aan dek om zaterdag 4 september de zevende editie te kunnen houden. „We blijven positief.”

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Almelo e.o.