Volledig scherm
Hotel Fortkamp in Tubbergen. © Annina Romita

Binnen maand duidelijkheid over Hotel Fortkamp Tubbergen

TUBBERGEN - Twents Vast-eigenaar Johan Timmerhuis verwacht dat er binnen een maand meer duidelijkheid komt over de nieuwe bestemming van Hotel Fortkamp in Tubbergen. Twents Vast is een vastgoedbemiddelaar in Enschede dat meerdere woonhuizen en bedrijfspanden bezit.

Onlangs heeft het bedrijf het pand van het voormalige hotel aan de Uelserweg in Tubbergen gekocht. Voor het pand is een bedrag van iets meer dan 290.000 euro betaald. De veilingkosten moeten daar nog bij op worden geteld.

Gesloten
Hotel Fortkamp is verkocht via een onlineveiling. Het hotel is afgelopen januari plotseling gesloten. Volgens eigenaar Harry Wijering gebeurde dat wegens economische redenen.

Kandidaten
Volgens Timmerhuis hebben zich inmiddels meerdere kandidaten bij hem gemeld die interesse hebben in het pand. Daar zijn geïnteresseerden bij die het pand willen overnemen van Twents Vast. Terwijl anderen alleen belangstelling hebben voor de exploitatie middels pacht, zegt Timmerhuis. De Enschedese vastgoedbemiddelaar heeft de knoop nog niet doorgehakt.

Almelo e.o.