Volledig scherm
De regiotaxi brengt mensen van deur tot deur. © Theo Kock

Brookhuis verzorgt Regiotaxi Tubbergen

TUBBERGEN - Brookhuis Personenvervoer verzorgt opnieuw de regiotaxi in de gemeente Tubbergen. Ditmaal voor de periode van 1 september 2016 tot 1 juli 2017. Zij heeft de meest gunstige inschrijving op basis van kwaliteit en prijs. Burgemeester Mervyn Stegers en Brookhuis ondertekenden onlangs de overeenkomst.

“Onze huidige vervoerder kwam als meest geschikte partij uit de aanbesteding”, vertelt wethouder Erik Volmerink. “We vertrouwen erop dat de dienstverlening ook deze periode goed wordt uitgevoerd en dat onze inwoners in goede handen zijn bij deze partij.”

Voor gebruikers verandert niets. De aanpak van de regiotaxi, zoals wijze van reserveren, ophaaltijd, omrijtijden, tarieven en telefoonnummer, blijft ongewijzigd. Gebruikers kunnen op de vertrouwde manier gebruik blijven maken van de regiotaxi.

Regiotaxi
Regiotaxi Twente is een vorm van openbaar vervoer van deur tot deur voor iedereen en op afroep beschikbaar in heel Twente. Er rijden ook speciale taxibusjes voor mensen met een mobiliteitsbeperking.

Almelo e.o.