Siny en Johan Deterink ontvangen een bos bloemen en een beeldje. De Pin'n wil met het uitreiken van de Pin'novatie haar waardering laten blijken voor de twee.
Volledig scherm
Siny en Johan Deterink ontvangen een bos bloemen en een beeldje. De Pin'n wil met het uitreiken van de Pin'novatie haar waardering laten blijken voor de twee. © Carnavalsvereniging De Pin'n

Carnaval was al leuk, maar voor Johan en Siny uit Reutum werd het nog een stukje mooier

REUTUM - De Pin’n uit Reutum kijkt terug op een geslaagd carnaval. Voor Johan en Siny Deterink werd het allemaal nog ietsje mooier. Zij kregen een onderscheiding voor hun inzet voor de Reutumse samenleving: de Pin’novatie. 

Johan en Siny zijn volgens De Pin’n mensen die nooit op de voorgrond treden, maar zich altijd voor 100 procent inzetten. Zo werkt Siny al ruim 25 jaar als schoonmaakster in de kerk. Johan is twintig jaar koster geweest en zit vandaag de dag nog steeds in de tuingroep en de collectegroep. 

Reutum was dit carnavalsseizoen het sleuteldorp in de gemeente Tubbergen. De hoogheden van De Pin’n dragen de sleutel nu weer over aan burgemeester Wilmien Haverkamp.

Almelo e.o.