Volledig scherm
Uitreiking van de cheque Schaopmantrofee in Tubbergen die door burgemeester Wilmien Haverkamp in ontvangst is genomen © CV De Schaop'nböll'kes

Cheque van carnavalsvereniging voor Samenloop voor Hoop Tubbergen

TUBBERGEN - Miriam en Bertus van Lubek hebben een cheque ter waarde van 500 euro zaterdagavond tijdens het vierde gala van carnavalsvereniging De Schaop'nböll'kes uit Tubbergen geschonken aan de organisatie van de eerste Samenloop voor Hoop in de gemeente.

Voor hun betrokkenheid bij zowel de carnavalsvereniging De Schaop'nböll'kes als de volleybalvereniging Dynamo Tubbergen waren Mirian en Bertus van Lubek eerder onderscheiden met de Schaopmantrofee. Behalve een glazen kunstwerk, bestond de onderscheiding uit een cheque van 500 euro waarvoor de twee een goed doel mocht aanwijzen. 

Donatie

De cheque ging naar de Samenloop Voor Hoop gemeente Tubbergen, waarvan burgemeester Wilmien Haverkamp als ambassadeur aanwezig was op het gala. Miriam en Bertus overhandigden de cheque aan de burgemeester en bestuurslid Femke Heithuis van de Samenloop voor Hoop die medio september op het pgroamma staat. Daarnaast legde het duo zelf nog een bedrag van honderd euro in als donatie aan de Samenloop Voor Hoop.

De Samenloop voor Hoop is een 24-uurs wandelmarathon. De opbrengst is bestemd voor het KWF kankerfonds.

Almelo e.o.