Volledig scherm
Christel Luttikhuis leidt vanaf 1 januari de CDA-fractie in de Tubbergse gementeraad © CDA Tubbergen

Christel Luttikhuis nieuwe fractievoorzitter CDA Tubbergen

De fractie van het CDA Tubbergen heeft Christel Luttikhuis-Nijhuis uit Fleringen gekozen als nieuwe fractievoorzitter. Ze begint per 1 januari in haar nieuwe functie.

Met de installatie van Hilde Berning-Everlo als wethouder deze zomer kwam de positie van fractievoorzitter van het CDA vacant. Daarop werd Leo Stamsnieder aangewezen als interim-voorzitter. De fractie is in deze periode op zoek gegaan naar een nieuwe fractievoorzitter.

Draagvlak

„Christel is herkenbaar en heeft een breed draagvlak in de samenleving. Ze is toegankelijk en een echte teamplayer”, aldus Leo Stamsnieder. Ramon Paalhaar (voorzitter van het bestuur) voegt daaraan toe: „We willen een partij zijn met echte vertegenwoordigers van de samenleving. We willen graag de verbinding zoeken, met onze kernen, maatschappelijke organisaties, maar ook met de andere partijen in de gemeenteraad. Met Christel heeft de fractie een uitstekende voorzitter die goed past in het CDA profiel.”

Christel Luttikhuis (48) is sinds begin 2018 raadslid namens het CDA in Tubbergen. Ze is in het dagelijks leven locatieleider op een basisschool in Oldenzaal en helpt mee op het melkveebedrijf van haar man.

Almelo e.o.