Volledig scherm
PREMIUM
Rob Maathuis van organisatie CSI Twente © Robin Hilberink

Directeur paardenspektakel CSI Twente: geruchten over einde beschadigen ons

GEESTEREN - Verhalen dat het paardenspektakel CSI Twente zou stoppen berokkenen het evenement schade. Dat zegt directeur Rob Maathuis. 

CSI Twente heeft ernstige hinder als gevolg van de publiciteit over de ruzie tussen de grondeigenaren van het terrein van het hippisch evenement en de gemeente Tubbergen en de provincie Overijssel. Dat zegt directeur Rob Maathuis van CSI Twente. Hij reageert op het nieuws in De Twentsche Courant Tubantia donderdag. „Als dit soort verhalen de ronde doen, dan belemmert ons dat ernstig.”

  1. Erehaag met trekkers voor verongelukte Bart (17) uit Harbrinkhoek

    Erehaag met trekkers voor verongeluk­te Bart (17) uit Harbrink­hoek

    ALBERGEN/HARBRINKHOEK - Acht grote trekkers met rode ballonnen als hartjes en zwaailichten, gereden door schoolkameraden van de verongelukte Bart Bloemendaal (net 17). Ze stonden vrijdagavond in het gelid naast het zalencentrum Morshuis in Albergen. De leerling van de school het Zone.college uit Harbrinkhoek kwam vorige week vrijdagavond op een rotonde in Reutum onder de gekantelde trekker terecht. Hij zei tegen zijn moeder dat hij met een vriend zou gaan ‘snacken’, maar ze troffen meisjes. Na het fatale ongeluk waren het kerkdorp en de wijde omgeving in een diepe rouw gedompeld.

Almelo e.o.