De bedoeling is vanaf zondag elke maand bijeen te komen bij Jan Steen in Tubbergen.
Volledig scherm
De bedoeling is vanaf zondag elke maand bijeen te komen bij Jan Steen in Tubbergen. © Jochem de Graaf

Eerste meeting oldtimers bij Jan Steen
in Tubbergen

TUBBERGEN - Erwin Nieboer en Jochem de Graaf houden zondag voor de eerste keer een oldtimer meeting met de naam Jod's Classic Meet bij Jan Steen aan de Uelserweg 85 in Tubbergen. Via Facebook roept het duo iedereen met oude brommers, motorfietsen en auto's op naar Jan Steen te komen. De bedoeling is om van het evenement een maandelijks terugkerende ontmoeting te maken.

 1. Verontruste boeren krijgen steun van college Tubbergen: ‘Verder praten als stikstofplan van tafel is’

  Verontrus­te boeren krijgen steun van college Tubbergen: ‘Verder praten als stikstof­plan van tafel is’

  TUBBERGEN - Van onderaf proberen zaken te veranderen. Met die insteek schoof een afvaardiging van Trotse Twentse Boeren (TTB), LTO Noord en het Nederland Agrarisch Jongeren Kontak (NAJK) vandaag aan tafel bij burgemeester Wilmien Haverkamp en demissionair wethouder Erik Volmerink van de gemeente Tubbergen. Na afloop klonk applaus: de agrariërs kregen de steun waar ze naar zochten.
 2. Nationaal watertekort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’
  PREMIUM

  Nationaal waterte­kort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’

  Door de aanhoudende droogte heeft Nederland officieel een watertekort. We moeten dus zuiniger omgaan met ons drinkwater. Maar we willen niet dat onze tuinplanten bij bosjes neervallen omdat het zo droog is. Toch hoef je niet elke avond met de tuinslang, gieter of sproeier in de weer, zeggen deskundigen. ,,Dan ben je vooral bezig je tuin in leven te houden. Maar dat hoort Moeder Natuur zelf te doen.’’

Almelo e.o.