Volledig scherm
Het G-team van voetbalvereniging Reutum. © Voetbalvereniging Reutum

Finale G-voetbalcompetitie op velden jubilerend Reutum

REUTUM - De finale van de G-voetbalcompetitie regio Twente wordt komende zaterdag 25 mei gehouden op de velden van voetbalvereniging Reutum. Na een presentatie van alle deelnemende teams om 13.00 uur volgen de wedstrijden. 

Het team van het 75-jarige vv Reutum neemt het op tegen de koploper in deze competitie. Met een achterstand van één punt zou het Reutumse G-teams zelfs nog kampioen kunnen worden. 

Verdediging

De koploper is op dit moment nog Oranje Nassau. Reutum en O.N. zijn de meest scorende teams. De spelers van deze ploegen troffen beiden al 74 keer doel. Het doelsaldo van Reutum is het beste, de verdediging incasseerde slechts 23 treffers tegen. NEO staat op plaats drie, het gat met Reutum bedraagt dertien punten. 

Zonnetje

Aan de finale wordt meegedaan door teams van Oranje Nassau uit Almelo, NEO uit Borne, Rigtersbleek (met twee teams) uit Enschede, Tubantia uit Hengelo, DOS '37 uit Vriezenveen en het Achterhoekse combinatieteam van sv Grol uit Groenlo en Longa uit Lichtenvoorde. Na afloop volgt de prijsuitreiking, waarbij alle spelers en speelsters in het zonnetje worden gezet. 

Dirk Kuyt

Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de Dirk Kuyt Foundation. Deze organisatie steunt projecten, evenementen en organisaties om mensen met een beperking te laten sporten. 

Almelo e.o.