Lenferink-Paus acountants en adviseurs heeft het pand gekocht van Interieurverzorging Veldhuis. Vanaf links Jan Veldhuis, Ronald Lenferink en Edwin Paus.
Volledig scherm
PREMIUM
Lenferink-Paus acountants en adviseurs heeft het pand gekocht van Interieurverzorging Veldhuis. Vanaf links Jan Veldhuis, Ronald Lenferink en Edwin Paus. © Bert Kamp / Reggestreek Fotograf

Geesteren verliest een echt familiebedrijf: het einde van het tijdperk Veldhuis in de Dorpsstraat

GEESTEREN – Met de verkoop van Interieurverzorging Veldhuis komt er na 85 jaar een einde aan de Veldhuis-dynastie in de Dorpsstraat. Lenferink Paus accountants en adviseurs kocht de meubelzaak en realiseert er een kantoorpand met drie appartementen.

  1. Morsetekens, een hobby voor honderden Tukkers
    PREMIUM
    ons dna

    Morsete­kens, een hobby voor honderden Tukkers

    Stotteren doet wat met een mens, maar negatief hoeft dat niet te zijn. De Engelse schrijver David Mitchell staat bekend om zijn ongekend verfijnde taalgevoel. Als hij het van nature al niet had, dan heeft hij het extra ontwikkeld om op het schoolplein pesters op afstand te houden. Door steeds precies die woorden te kiezen die hij wel kon uitspreken én niet verkeerd vielen - niet te dure woorden, maar ook niet te platte - wist hij zich uit situaties te redden.

Almelo e.o.