Zowel binnen als buiten de bebouwde kom moeten honden zijn aangelijnd. Waar kunnen viervoeters dan rennen en ravotten? Op het hondenspeelveld in Tubbergen dat Brigitte van Heumen en Mark van Wolde op korte termijn willen realiseren.
Volledig scherm
Zowel binnen als buiten de bebouwde kom moeten honden zijn aangelijnd. Waar kunnen viervoeters dan rennen en ravotten? Op het hondenspeelveld in Tubbergen dat Brigitte van Heumen en Mark van Wolde op korte termijn willen realiseren. © Robin Hilberink

Grote behoefte aan hondenspeelveldje in Tubbergen, maar waar dan?

TUBBERGEN – Zowel binnen als buiten de bebouwde kom moeten honden zijn aangelijnd. Waar kunnen viervoeters dan rennen en ravotten? Op het hondenspeelveld in Tubbergen dat Brigitte van Heumen en Mark van Wolde op korte termijn willen realiseren. De locatie is echter nog onbekend.

  1. Mark Rutte eet Carpaccio XXL in Geesteren: ‘Hij bleef twee uur en ging met iedereen op de foto’

    Mark Rutte eet Carpaccio XXL in Geesteren: ‘Hij bleef twee uur en ging met iedereen op de foto’

    GEESTEREN - Mark Rutte genoot donderdagmiddag met smaak van een reuzencarpaccio in het tijdelijke onderkomen van De Kruidentuin aan de Vinckenweg in het buitengebied van Geesteren. Eigenaar Jivar Misakian van de bistro was een dag later nog wild enthousiast: „Wat een opsteker. Hij bleef twee uur en was echt in ons bedrijf geïnteresseerd. Ging ook met alle personeelsleden op de foto.”

Almelo e.o.