Zowel binnen als buiten de bebouwde kom moeten honden zijn aangelijnd. Waar kunnen viervoeters dan rennen en ravotten? Op het hondenspeelveld in Tubbergen dat Brigitte van Heumen en Mark van Wolde op korte termijn willen realiseren.
Volledig scherm
Zowel binnen als buiten de bebouwde kom moeten honden zijn aangelijnd. Waar kunnen viervoeters dan rennen en ravotten? Op het hondenspeelveld in Tubbergen dat Brigitte van Heumen en Mark van Wolde op korte termijn willen realiseren. © Robin Hilberink

Grote behoefte aan hondenspeelveldje in Tubbergen, maar waar dan?

TUBBERGEN – Zowel binnen als buiten de bebouwde kom moeten honden zijn aangelijnd. Waar kunnen viervoeters dan rennen en ravotten? Op het hondenspeelveld in Tubbergen dat Brigitte van Heumen en Mark van Wolde op korte termijn willen realiseren. De locatie is echter nog onbekend.

 1. Spandoeken, dreigementen en raadsleden die onzin spuien: Twenterand en de vluchtelingencaravans
  PREMIUM
  Nieuwsupdate

  Spandoeken, dreigemen­ten en raadsleden die onzin spuien: Twenterand en de vluchtelin­gen­ca­ra­vans

  Afgelopen week het nieuws in Twenterand niet op de voet gevolgd? Journalist Ferry de Goeijen praat u bij over de belangrijkste gebeurtenissen. Over bedreigingen vanwege de opvang van Oekraïners, een familie die na twintig jaar een bedrijfskavel zou krijgen en de zoon die de auto van zijn vader in het kanaal parkeerde.
  Westerhaar-Vriezenveensewijk, Vroomshoop, Vriezenveen, Den Ham