Bart Haselbekke van Vinylparadijs uit Geesteren, bezig met het schoonmaken van een lp: we hebben speciale aandacht voor de nieuwe generatie vinylliefhebbers.
Volledig scherm
Bart Haselbekke van Vinylparadijs uit Geesteren, bezig met het schoonmaken van een lp: we hebben speciale aandacht voor de nieuwe generatie vinylliefhebbers. © Robin Hilberink

Hattrick voor Vinylparadijs uit Geesteren: voor derde (en laatste keer) gekozen tot Platenzaak van het jaar

GEESTEREN - Platenzaak Vinylparadijs uit Geesteren doet voortaan niet meer mee aan de verkiezing Platenzaak van het jaar. „Je moet stoppen op je hoogtepunt, zeggen ze toch”, lacht eigenaar Bart Haselbekke. En hij mag het zeggen: zijn winkel is voor het derde opeenvolgende jaar gekozen tot Platenzaak van het jaar.

  1. Bewoners demonstreren voor plekje op Het Berkenven in Geesteren: ‘Anders slapen we nieuwjaarsnacht in de auto’
    PREMIUM

    Bewoners demonstre­ren voor plekje op Het Berkenven in Geesteren: ‘Anders slapen we nieuwjaars­nacht in de auto’

    TUBBERGEN/GEESTEREN - Wanhopig zijn ze. Met nog vijf dagen op de klok begint de tijd te dringen voor recreanten en vaste bewoners van camping Het Berkenven. Vrijdag haalden ze nog één keer alles uit de kast tijdens een demonstratie voor het Tubbergse gemeentehuis, inclusief Maria, Jozef en ‘ezeltje’. „Help ons, gemeente. Na 31 december staan wij op straat.”

Almelo e.o.