Volledig scherm
Het ongeval op de N349 tussen Almelo en Albergen, waarbij Stephan Netten ernstig gewond raakte. © News United/Clemens Brughuis

Inzamelingsactie voor ZZP’er in coma na ongeluk bij Albergen

ALBERGEN - Ellen Blaauw is een geldinzamelingsactie begonnen voor collega Stephan Netten. Netten raakte vorige week ernstig gewond bij een verkeersongeluk in Albergen. Hij ligt in coma.

Stephan Netten werkt sinds twee maanden als ZZP’er in de beveiliging. Daarvoor was hij altijd in loondienst. „Echter had Stephan zijn verzekeringen (bij ziekte) nog niet volledig rond en er zal dus niks aan hem worden uitgekeerd. Ook in zijn kosten voor levensonderhoud kan hij niet zelf voorzien”, schrijft Ellen Blaauw bij haar doneeractie.

Kosten zoals de huur van zijn huis lopen wel gewoon door. Met donaties moet Stephan Netten in zijn levensonderhoud kunnen voorzien, „tijdens zijn lange weg van geleidelijk herstel en revalidatie”. Daarom roept ze mensen op om te doneren.

Er hebben inmiddels twintig mensen gedoneerd, een totaalbedrag van 480 euro. 

  1. Een dot honing tegen de hooikoorts uit Harbinkhoek
    PREMIUM
    Op Goed Vertrouwen

    Een dot honing tegen de hooikoorts uit Harbink­hoek

    HARBRINKHOEK - Met een eerlijke bijdrage voor de potjes honing van zijn stalletje wordt het vertrouwen van Johan Leus in zijn klanten beloond. Maar rijk wordt hij er naar eigen zeggen niet van. Regelmatig klinkt het gerinkel van muntstukken - 4 euro 50 per potje - in het opbrengstenpotje. „Bijen houden is mijn hobby. Ik doe het voor de natuur, niet voor het geld. Van de opbrengst koop ik nieuw imkermateriaal.”

Almelo e.o.