Volledig scherm
Isa Hoes, te gast op Jumping Schröder Tubbergen © ANP Kippa

Isa Hoes legt op Jumping Schröder Tubbergen uit hoe je mooi ouder kunt worden

TUBBERGEN - De achtertuin van de BWG stables is donderdag het decor voor de Dochters van Twente, de alternatieve en holistische gezondheidsdienst. Samen met het hippische evenement Jumping Schröder Tubbergen houden zij een matinee met als thema ‘open je ogen voor een goed verhaal’.

De Dochters van Twente noemen zich energieleveranciers en geven lezingen, workshops en voordrachten over het reguleren van persoonlijke energie en een fit en vitaal leven. Hiermee willen zij Oosterse wijsheid met een nuchtere twist dichterbij brengen. 

Gelukkig

Auteur Jet van Nieuwkerk en schrijfster en actrice Isa Hoes zijn deze middag de hoofdsprekers. Van Nieuwkerk, dochter van DWDD-presentator Mathijs van Nieuwkerk, vertelt over een niet te streng en saai maar een gelukkig en gezond leven. Hoes brengt bezoekers de kunst van mooi ouder worden bij.

Sessies

De middag wordt verder ingevuld met zes dochtersessies van onder meer Diane Stinnissen, kindertolk en mediumtherapeute uit Oldenzaal, en yogadocente en ademcoach Dianne Beuvink uit Agelo.

VIP tent

Het is de eerste keer dat Dochters van Twente een matinee houdt tijdens JST. Bij succes overweegt de organisatie om er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Het matinee begint om 14.30 uur en wordt gehouden in de VIP tent op het terrein van JST. Kaarten kosten 55 euro.

Almelo e.o.