Els en Gerard Uijterlinde op hun land. „We kijken ook naar meer eiwitrijk gras, dat vervolgens ook weer beter tegen droogte kan.”
Volledig scherm
PREMIUM
Els en Gerard Uijterlinde op hun land. „We kijken ook naar meer eiwitrijk gras, dat vervolgens ook weer beter tegen droogte kan.” © Emiel Muijderman

Jonge boeren werken samen in Eiwit van Twents Land: ‘We zien kansen’

GEESTEREN/DEURNINGEN - Ze zijn jong en overtuigd dat het anders moet, dat het anders kan. Zes jonge melkveehouders uit Noordoost-Twente hebben de koppen bij elkaar gestoken in een poging de eiwitproductie van eigen land te vergroten. „Dat is goed voor  het milieu en voor het rendement van de veehouder.”

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Almelo e.o.