Jongeman overleden bij tragisch ongeval met trekker in Reutum

videoREUTUM - Bij een tragisch ongeval op de Ootmarsumseweg N349 is vrijdagavond laat een man om het leven gekomen. De jongeman zat op een trekker, die omkiepte. 

Brandweer en ambulance kwamen ter plaatse. Het eenzijdige ongeval gebeurde in een bocht. Hoe de trekker op zijn kant terecht kwam, is onbekend. Het dodelijke slachtoffer kwam onder de trekker terecht. Zijn familie is inmiddels geïnformeerd. Naast het slachtoffer zat er nog iemand op de trekker. Hoe het met hem gaat is niet bekend.

De Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie doet onderzoekt naar de oorzaak en toedracht van het ongeval. De weg in Reutum is volledig afgezet.

Volledig scherm
Een persoon kwam om het leven bij het ongeval © Dennis Nengerman/News United
  1. Nieuwe pioniers op Langeveense platteland
    PREMIUM

    Nieuwe pioniers op Langeveen­se platteland

    Het zijn avonturiers en tegelijkertijd pioniers. Ze hebben ooit een jaar lang rond de wereld gereisd. Maar de geboorte van dochter Astara - „mooie naam hé? Zelf bedacht” - is eigenlijk de reden geweest dat Charlie en Rein Baarsma wat meer vastheid zochten. Om hun droom te verwezenlijken en om te werken aan een nieuwe wijze van omgaan met voedsel en dieren zochten ze een oude boerderij met een redelijk stuk grond, ‘ergens in Twente.’ Vorig jaar viel hun oog op een voormalige boerderij aan de Hardenbergerweg in Langeveen. Hier, op een tweeënhalf hectare groot terrein heeft het paar grootse plannen.

Almelo e.o.