Jongen (12) zakt door het ijs in Tubbergen en raakt onderkoeld

VideoTUBBERGEN - Een 12-jarige jongen is dinsdagmiddag door het ijs gezakt nabij de Haarweg in Tubbergen. Het slachtoffer is door omstanders uit het water gehaald.

Getuigen melden dat de jongen met de fiets over het ijs reed. Het ijs bleek echter niet dik genoeg, waardoor de tiener met zijn fiets in het water belandde. De jongen is met onderkoelingsverschijnselen naar het ziekenhuis vervoerd.

De hulpdiensten rukten met meerdere voertuigen en in grote getale uit. Duikers van de brandweer zijn ter plaatse om de fiets uit het water te halen.

Volledig scherm
© News United/Clemens Brughuis
  1. Boer uit Geesteren ziet brood in hert en horeca
    PREMIUM

    Boer uit Geesteren ziet brood in hert en horeca

    GEESTEREN - De veestapel van Gert en Tiny Peddemors bestond rond de eeuwwisseling uit vleesvarkens en koeien. Daarmee hadden ze op zich een prima bestaan op boerderij De Braak in Geesteren. Maar de lol ging er steeds meer af. Tiny: „Er kwam steeds meer regelgeving, je was steeds drukker met mestboekhouding en andere zaken waar je helemaal niet mee bezig wilde zijn. Dus we gingen op zoek naar iets anders, naar een verbreding van ons bedrijf. We hebben even gedacht aan een camping, maar dan krijg je allemaal vrömd volk op ’n belt. Daar zaten we niet op te wachten.”

Almelo e.o.