Volledig scherm

KBO Tubbergen zoekt meer jonge leden

TUBBERGEN - Zo’n 70 leden van de Katholieke Bond voor Ouderen (KBO) sloten dinsdagmiddag het seizoen af in ’t Oale Roadhoes met een diner en een optreden van de De Breurkes Christenhusz uit Oldenzaal. De KBO telt zo’n 230 leden in Tubbergen waarvan een groot aantal nauw betrokken is bij de activiteiten op het gebied van ontmoeting, ontspanning en ontwikkeling.

„Maar we zouden nog graag meer jonge leden van tussen de 65 en 75 jaar er bij willen hebben”, zegt bestuurslid en oud-voorzitter Gerard Bosch van de KBO. Veel katholieke ouderen stellen kennelijk het lidmaatschap uit. „Mensen voelen zich langer jong, zijn meer mobiel en ze zijn vaker tweeverdieners en gaan regelmatig op vakantie.” De KBO Tubbergen houdt elke tweede dinsdag van de maand een soos die elke keer een kleine 100 leden trekt. De afdeling behartigt al meer dan 40 jaar de belangen van katholieke ouderen in Tubbergen.

Volledig scherm
Volledig scherm
De belangstelling was groot voor de afsluitende bijeenkomst van de Katholieke Bond voor Ouderen in Tubbergen. Zo’n 70 van de 230 leden hadden zich opgegeven voor het diner. De Breurkes Christenhusz uit Oldenzaal traden op in ‘t Oale Roadhoes.
Volledig scherm
De Breurkes Christenhusz uit Oldenzaal.

Almelo e.o.