Kippenvel bij oud-vrijwilligster Riek (86) uit Tubbergen

VideoTUBBERGEN - Ruim 40 jaar nadat Riek Handlogten project Zon in de Schoorsteen van Zonnebloemafdeling Tubbergen hielp opzetten, kreeg ze woensdag zelf een cadeautje.

Vol verwachting pakt Riek Handlogten (86) deze woensdagochtend het cadeautje aan van zonnebloem-vrijwilliger Annelies Holman. „Wat is het mooi ingepakt”, is haar eerste reactie. „En wat veel cadeautjes, sjonge dat is mie wat. Er zit zelfs een gedichtje bij.” 

  1. Erehaag met trekkers voor verongelukte Bart (17) uit Harbrinkhoek

    Erehaag met trekkers voor verongeluk­te Bart (17) uit Harbrink­hoek

    ALBERGEN/HARBRINKHOEK - Acht grote trekkers met rode ballonnen als hartjes en zwaailichten, gereden door schoolkameraden van de verongelukte Bart Bloemendaal (net 17). Ze stonden vrijdagavond in het gelid naast het zalencentrum Morshuis in Albergen. De leerling van de school het Zone.college uit Harbrinkhoek kwam vorige week vrijdagavond op een rotonde in Reutum onder de gekantelde trekker terecht. Hij zei tegen zijn moeder dat hij met een vriend zou gaan ‘snacken’, maar ze troffen meisjes. Na het fatale ongeluk waren het kerkdorp en de wijde omgeving in een diepe rouw gedompeld.

Almelo e.o.