Toneelvereniging Kiek'nsweard brengt begin volgende maand de klucht 'De onbetaalbare loodgieter' op de planken.
Volledig scherm
Toneelvereniging Kiek'nsweard brengt begin volgende maand de klucht 'De onbetaalbare loodgieter' op de planken.

Klucht over huwelijk met slijtplek in Geesteren

GEESTEREN - Toneelvereniging Kiek'nsweard brengt donderdag 3, vrijdag 4 en zaterdag 5 november de klucht De onbetaalbare loodgieter op de planken. De voorpremière is exclusief voor kinderen van de groepen 7 en 8 van de plaatselijke basisschool op dinsdag 1 november.

Het verhaal gaat over Ria en Pim Westra. Zij zijn 23 jaar getrouwd en hun relatie vertoont wat slijtplekjes. Kleine irritaties kunnen leiden tot grote meningsverschillen. Dochter Petra kiest vaak de zijde van haar vader. Het dienstmeisje Jossie draagt nou bepaald niet bij om de gemoederen wat te sussen.

De druppel die de emmer doet overlopen voor Ria is de arrogante houding van Pim, die meent dat zij niet zonder hem kan. Als Pim op een gegeven moment besluit om op afkoelings- en zakenreis te gaan, is Ria vastbesloten haar onafhankelijkheid te bewijzen.

Kottink
De klucht van Hans van Wijngaarden wordt opgevoerd in zaal Kottink in Geesteren. De voorstellingen beginnen elke avond om 20.00 uur. Kaarten zijn te koop in café zaal Kottink en te reserveren, voor 6 euro, bij voorkeur via e-mail: voorverkoop@toneel geesteren.nl of telefonisch bij José Gehring, via 0546 63 10 31, 's avonds tussen 18.00 en 20.00 uur.

Almelo e.o.