Sous-chef Ramon Pouwel, gastheer Wessel Grobbink, eigenaar Ruud Droste, gastvrouw Nadesh Schumann en sous-chef Huub Wolferink voor de nieuwe bar in eetcafé De Burgemeester.
Volledig scherm
Sous-chef Ramon Pouwel, gastheer Wessel Grobbink, eigenaar Ruud Droste, gastvrouw Nadesh Schumann en sous-chef Huub Wolferink voor de nieuwe bar in eetcafé De Burgemeester. © Lars Smook

Lezersmenu september 2020: 't Oale Roadhoes Tubbergen

lezersmenuTUBBERGEN - Op een zomerse dag is het terras van 't Oale Roadhoes de gezelligste plek van Tubbergen. Een vrolijk geroezemoes van inwoners van het dorp, wandelaars, fietsers en gasten van de campings in de prachtige omgeving. In september wordt hier het lezersmenu geserveerd.

  1. Prijs oudpapier naar recordhoogte, maar bijna geen Twentse club die profiteert: ‘Voordeel is door gemeenten afgekocht’
    PREMIUM

    Prijs oudpapier naar recordhoog­te, maar bijna geen Twentse club die profiteert: ‘Voordeel is door gemeenten afgekocht’

    HENGELO/GLANERBRUG - Het is net de energieprijs. Een kilo oudpapier was in jaren niet meer zo kostbaar. De prijs is door het plafond geschoten van haast 150 euro per ton, dus 15 cent per kilo. Want oudpapier is plots ‘schaars’. Toch profiteert bijna geen club, school of kerk van deze superprijs. Hoe hard de vrijwilligers ook werken en hoeveel ze ook inzamelen.

Almelo e.o.