Siem Wigger (23) uit Manderveen is vermist in Georgië.
Volledig scherm
Siem Wigger (23) uit Manderveen is vermist in Georgië. © Familie Siem Wigger

‘Lichaam vermiste Siem (23) uit Manderveen gevonden in Georgië’

KUTAISI - Het lichaam van Siem Wigger uit Manderveen, die in de nacht van 7 op 8 maart vermist raakte in de Georgische stad Kutaisi, is gevonden. Dat meldt de Georgische nieuwssite Georgia Today deze vrijdagavond.

Wigger (23) was samen met vriend Rik Steggink uit Tubbergen aan het backpacken in Oost-Europa. Van Azerbeidzjan ging het naar Georgië. In Kutaisi - de op een na grootste stad van het land - waren ze net twee dagen. 

Vermist na avond uit

Tijdens een avond uit raakten de vrienden, onder invloed van alcohol, elkaar kwijt. Waar Rik terugkeerde naar het hostel, kwam Siem niet terug. Op telefoontjes en appjes reageerde hij sinds die nacht niet. 

Onderzoeksteam

Sinds 10 maart zochten reddingswerkers van de afdeling spoedzaken van het ministerie van interne zaken naar de vermiste Mandervener. Nu, zeventien dagen later, heeft dat onderzoeksteam Siem gevonden. Het is nog onduidelijk wat er met hem is gebeurd.

Familie

Een woordvoerster van Namens de Familie, de organisatie die het woord voert namens de familie van Siem, laat weten dat de familie nog van niets weet.

Almelo e.o.