Harry Kolk (rechts) destijds in zijn rol als voorzitter van de stichting Glasrijk. Met links Hans te Kolsté en conservator Renée Korbee. De foto komt uit 2019.
Volledig scherm
Harry Kolk (rechts) destijds in zijn rol als voorzitter van de stichting Glasrijk. Met links Hans te Kolsté en conservator Renée Korbee. De foto komt uit 2019. © Robin Hilberink

Mede oprichter PvdA Tubbergen keert terug in de politieke arena

TUBBERGEN - Harry Kolk was bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 lijstduwer voor de PvdA Tubbergen. De medeoprichter van de partij heeft besloten om nu toch een ‘echte rentree’ te maken in de lokale politiek. Hij wordt komende dinsdag beëdigd als commissielid. 

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.