Harry Kolk (rechts) destijds in zijn rol als voorzitter van de stichting Glasrijk. Met links Hans te Kolsté en conservator Renée Korbee. De foto komt uit 2019.
Volledig scherm
Harry Kolk (rechts) destijds in zijn rol als voorzitter van de stichting Glasrijk. Met links Hans te Kolsté en conservator Renée Korbee. De foto komt uit 2019. © Robin Hilberink

Mede oprichter PvdA Tubbergen keert terug in de politieke arena

TUBBERGEN - Harry Kolk was bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 lijstduwer voor de PvdA Tubbergen. De medeoprichter van de partij heeft besloten om nu toch een ‘echte rentree’ te maken in de lokale politiek. Hij wordt komende dinsdag beëdigd als commissielid. 

  1. Morsetekens, een hobby voor honderden Tukkers
    PREMIUM
    ons dna

    Morsete­kens, een hobby voor honderden Tukkers

    Stotteren doet wat met een mens, maar negatief hoeft dat niet te zijn. De Engelse schrijver David Mitchell staat bekend om zijn ongekend verfijnde taalgevoel. Als hij het van nature al niet had, dan heeft hij het extra ontwikkeld om op het schoolplein pesters op afstand te houden. Door steeds precies die woorden te kiezen die hij wel kon uitspreken én niet verkeerd vielen - niet te dure woorden, maar ook niet te platte - wist hij zich uit situaties te redden.

Almelo e.o.