Michael Sijbom als burgemeester van Losser. Aan het eind van dit jaar speelt Sijbom de rol van burgemeester in de grote theaterproductie De Boerenopstand.
Volledig scherm
Michael Sijbom als burgemeester van Losser. Aan het eind van dit jaar speelt Sijbom de rol van burgemeester in de grote theaterproductie De Boerenopstand. © Lars Smook

Michael Sijbom wordt burgemeester van Tubbergen... maar wel als toneelspeler

TUBBERGEN - Tijdens de audities waren de regisseur en tekstschrijver al meteen gecharmeerd van zijn acteerprestaties. En het is gelukt: Michael Sijbom is gecast voor een rol in de theaterproductie De Boerenopstand. De voormalige burgemeester van Losser krijgt een rol die hem op het lijf is geschreven: burgemeester.

  1. Hammenaar (61) hield tientallen kippen in te kleine hokjes: dieren zijn gezond maar hij krijgt ze niet terug
    PREMIUM

    Hammenaar (61) hield tientallen kippen in te kleine hokjes: dieren zijn gezond maar hij krijgt ze niet terug

    Een passie voor bijzondere huisdieren. Dat heeft de 61-jarige V. uit Den Ham. Met een voorkeur voor kippen en konijnen, maar die dieren zou hij volgens de Dierenbescherming verwaarlozen en slecht behandelen. De dieren zouden in te kleine hokken zitten én in een smerige omgeving leven. Onjuist, vindt de man. „Ik snap niet hoe iemand erbij komt dat ik mijn dieren niet goed verzorg.”
    Den Ham