Volledig scherm
Reutum in het licht. © Emiel Muijderman

Nieuwe opzet Reutum in het licht

REUTUM - De kerstfaircommissie in Reutum geeft een andere opzet aan de jaarlijkse kerstfair en het event 'Reutum in het licht'. Een weekeinde festiviteiten worden er nu twee.

Voor deze nieuwe stijl is gekozen om alles nog 'mooier, veiliger en sfeervoller' te laten zijn. "Zo staan de vele tientallen kraampjes dit jaar opgesteld voor de schuren op het erf aan de Kerkstraat 19", informeert organisator Gerard Vrerink. "Het erf is mooi verlicht en de plaatselijke harmonie St. Jozef en Reutumse koren brengen hun kerstrepertoire in de schuren op het terrein." De kerstfair is op zaterdag 16 december, een week na Reutum in het licht, dat vandaag plaatsvindt.

Na de opening om 18.00 uur toert de jury door het dorp om alle verlichte huizen te bekijken. De prijsuitreiking is tijdens de kerstfair om ongeveer 19.30 uur. Buurten en straten zijn gevraagd om de verlichting ook tijdens de kerstfair te laten schijnen, zodat het publiek de kerstfair kan combineren met een route door Reutum, die begint bij het Kultuurhoes.

Almelo e.o.