Peter Wensink.
Volledig scherm
Peter Wensink. © MVV'29

Nieuwe voorzitter MVV’29 Harbrinkhoek; maar corona zorgt voor vertraging

HARBRINKHOEK - Voetbalvereniging MVV’29 heeft een nieuwe voorzitter.

Peter Wensink is bereid zitting te nemen in het bestuur van de vereniging te nemen en de taak van kandidaat-voorzitter op zich te nemen. Wensink is de opvolger van Walter Busscher, die eind vorig jaar de voorzittershamer heeft neergelegd.

Peter Wensink is 52 jaar en woont sinds 1995 in Harbrinkhoek. Hij is getrouwd met Simone en vader van drie kinderen waarvan er twee bij MVV’ 29 actief spelend lid zijn.  Ook Erik Bakhuis is benoemd als kandidaat-bestuurslid. Hij al zich onder andere bezig gaan houden met de bestuurlijke organisatie binnen de vereniging. Bakhuis is een oude bekende binnen de vereniging. Ook zijn zoons zijn actief spelende leden van MVV ’29.

Corona: geen ledenvergadering

Het bestuur was van plan om op korte termijn een ledenvergadering uit te schrijven om zowel Wensink als Bakhuis formeel voor te dragen als respectievelijk voorzitter en bestuurslid. Gezien de huidige situatie rondom het coronavirus is dit echter niet mogelijk. Op de algemene ledenvergadering komend najaar worden beiden alsnog formeel voorgedragen. Ondertussen zullen beide mannen op kandidaatsbasis actief zijn.

Almelo e.o.