Poolse arbeidsmigranten aan het werk in de hal van de Bouwgroep Huiskes in Tubbergen. Huiskes heeft 45 Polen aan het werk.
Volledig scherm
PREMIUM
Poolse arbeidsmigranten aan het werk in de hal van de Bouwgroep Huiskes in Tubbergen. Huiskes heeft 45 Polen aan het werk. © Robin Hilberink

Ondernemers uit Tubbergen breken lans voor Poolse arbeidsmigranten

TUBBERGEN - Arbeidsmigranten zijn voor veel ‘maakbedrijven’ van levensbelang. Dat ze met vooroordelen worden geconfronteerd is volledig onterecht zeggen ondernemers: „ze werken keihard.”

 1. Kaalslag door corona bleef in Twentse horeca uit: ‘Zonder corona was ik dit niet gaan doen’
  PREMIUM

  Kaalslag door corona bleef in Twentse horeca uit: ‘Zonder corona was ik dit niet gaan doen’

  ENSCHEDE - De coronacrisis en het voor de horeca rampzalige jaar 2020, hebben er niet voor gezorgd dat het aantal cafés en restaurants in Twente en de Achterhoek drastisch is afgenomen. Sterker nog: in het verspreidingsgebied van deze krant werden eind 2020 zelfs iets meer horecazaken genoteerd dan eind 2019 het geval was. Een vertekend beeld, of een sterk staaltje Twentse ondernemersgeest?
 2. Twentse deelneemster (24) Love Island ging razendsnel weer naar huis: ‘Had niet het gevoel van: ‘That's my man!’
  PREMIUM
  VIDEO

  Twentse deelneem­ster (24) Love Island ging razendsnel weer naar huis: ‘Had niet het gevoel van: ‘That's my man!’

  ALBERGEN - Liefde vinden in de Spaanse zon, het klonk zo mooi. Maar voor Carlyn Huiskes (24) uit Albergen kwam dat er helaas niet van. Nog geen week bracht de brunette door in de villa van realitydatingprogramma Love Island en toen moest ze haar koffers alweer pakken. De eerste deelnemer uit Twente ooit blikt terug op een kort (maar geweldig) avontuur in Marbella. „Op Love Island gaat alles in sneltreinvaart!”

Almelo e.o.