Het huidige kerkplein, inclusief omliggende infrastructuur, gaat zeer waarschijnlijk op de schop, onder meer om de verkeersveiligheid te verbeteren.
Volledig scherm
PREMIUM
Het huidige kerkplein, inclusief omliggende infrastructuur, gaat zeer waarschijnlijk op de schop, onder meer om de verkeersveiligheid te verbeteren. © Robin Hilberink

Onoverzichtelijk plein in Geesteren krijgt zeer waarschijnlijk een metamorfose en dat wordt tijd ook: ‘We zijn hier al vijf, zes jaar mee bezig’

GEESTEREN - Het is hoog tijd om het plein en omgeving in hartje Geesteren aan te pakken. Zegt Michel Wallerbosch van de werkgroep Regionomisch Geesteren. Het doel: het verbeteren van verkeersveiligheid, doorstroming, parkeervoorzieningen én uitstraling van het dorp.

  1. Hoort biergooien bij de Twentse cultuur? ‘Bijna al mijn vrienden doen het wel eens’
    PREMIUM
    Stelling & Video

    Hoort biergooien bij de Twentse cultuur? ‘Bijna al mijn vrienden doen het wel eens’

    TUBBERGEN - De oudere generatie kent het van de band ‘Normaal’, de jongere generatie van de voetbalstadions en tentfeesten. Het gooien van bier is blijkbaar van alle generaties. Rapper Bizzey verliet er afgelopen weekend een optreden in Denekamp om en FC Twente roept al een tijd op het niet te doen. Biergooien of drinken? Verslaggever Jard Ankoné vroeg het de mensen in Tubbergen. „Je moet er niet mee gooien, maar opdrinken.”

Almelo e.o.