Boer Jan Scholten Linde  en Rik Hoogenberg (r) denken een revolutionair plan te hebben, waarbij onder meer boeren een eerlijker prijs voor hun melk krijgen.
Volledig scherm
PREMIUM
Boer Jan Scholten Linde en Rik Hoogenberg (r) denken een revolutionair plan te hebben, waarbij onder meer boeren een eerlijker prijs voor hun melk krijgen. © Robin Hilberink

Plan van Twentenaren moet zuivelmarkt flink op z’n kop zetten: ‘Het moet eerlijker voor de boeren’

HEZINGEN – Het idee is geboren in het nietige Hezingen, maar ikwileerlijkezuivel.nl moet de zuivelmarkt net zo op de kop zetten zoals Über dat is gelukt in de taxibranche, Booking.com bij hotelboekingen en het eveneens in Twente ontstane Thuisbezorgd.nl. Grootspraak? „Nee hoor.”

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Almelo e.o.