De erotische uitstraling die de bungalow van Wolthuis sinds enkele maanden heeft ergert andere bewoners van de Noordikhoeve.
Volledig scherm
De erotische uitstraling die de bungalow van Wolthuis sinds enkele maanden heeft ergert andere bewoners van de Noordikhoeve. © Reinier van Willigen

Politie neemt aangifte van discriminatie door eigenaar sekshut Reutum niet in behandeling

REUTUM - De politie neemt de aangifte van discriminatie die Jos Wolthuis tegen de gemeente Tubbergen heeft gedaan niet in behandeling. 

Vorige week werd bekend dat Wolthuis, eigenaar van de sekshut op bungalowpark Noordikhoeve, aangifte wegens discriminatie tegen de gemeente had gedaan. Hij deed dit omdat hij op last van de gemeente moest stoppen zijn woning op het bungalowpark te verhuren aan arbeidsmigranten. 

De politie heeft Wolthuis inmiddels laten weten dat zijn aangifte niet in behandeling wordt genomen. Uit frustratie over de handhaving heeft Wolthuis zijn bungalow enkele maanden geleden omgetoverd tot een sekshut, waar mensen erotisch kunnen recreëren. Dit tot ergernis van de andere pandeigenaren op het bungalowpark.

Almelo e.o.