Veilig Thuis Twente presenteert een puzzelboekje voor ouderen met tips tegen uitbuiting. Van links naar rechts burgemeester en ambassadeur van VVT Willemien Haverkamp, Joke van der  Wijk en Mariël Scholten.
Volledig scherm
Veilig Thuis Twente presenteert een puzzelboekje voor ouderen met tips tegen uitbuiting. Van links naar rechts burgemeester en ambassadeur van VVT Willemien Haverkamp, Joke van der Wijk en Mariël Scholten. © Reinier van Willigen

Puzzelboekje wapent Twentse ouderen tegen financiële uitbuiting

TUBBERGEN - Hoe houd je als oudere in deze tijd je financiën veilig in eigen hand en voorkom je slachtoffer te worden van financiële uitbuiting. In Tubbergen lanceerde dinsdagmiddag Veilig Thuis Twente een bijzonder puzzelboekje ‘Financiën in eigen handen’ voor ouderen vol met tips. 

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

Almelo e.o.