Savannah Makkinga (25) uit Vroomshoop opent binnenkort haar derde restaurant. Nu in Tubbergen, waar ze een all you can eat-concept heeft bedacht met pizza en sushi.
Volledig scherm
PREMIUM
Savannah Makkinga (25) uit Vroomshoop opent binnenkort haar derde restaurant. Nu in Tubbergen, waar ze een all you can eat-concept heeft bedacht met pizza en sushi. © Robin Hilberink

Savannah (25) uit Vroomshoop stopt als raadslid en opent in Tubbergen haar derde restaurant: ‘Ik twijfel nog: of de oude naam of pizzeria Tubbig’

TUBBERGEN - De 25-jarige Savannah Makkinga uit Vroomshoop werd als een politiek talent gezien, maar ze stopt als raadslid voor Gemeentebelangen Twenterand. Ze gaat verder met ondernemen. Na twee sushirestaurants in Vroomhoop en Tubbergen opent ze nu een derde zaak.

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”