Slachtoffer dodelijk ongeluk in Reutum is 17-jarige jongen uit Harbrinkhoek

videoREUTUM – Het dodelijke slachtoffer van het ongeluk met een tractor dat vrijdagavond plaatsvond is een 17-jarige jongen uit Harbrinkhoek. Toen het landbouwvoertuig omver kiepte, kwam hij onder de trekker terecht.

De tractor werd bestuurd door een 17-jarige jongen uit Tubbergen. Waardoor het voertuig kantelde is niet duidelijk. De politie laat weten een onderzoek ingesteld te hebben naar het toedracht van het ongeval.

Het tragische ongeval gebeurde vrijdagavond rond 22.50 uur in een bocht op de Ootmarsumseweg N349 bij Reutum. De weg werd na het ongeluk volledig afgezet.

Volledig scherm
Een persoon kwam om het leven bij het ongeval © Dennis Nengerman/News United
  1. Nieuwe pioniers op Langeveense platteland
    PREMIUM

    Nieuwe pioniers op Langeveen­se platteland

    Het zijn avonturiers en tegelijkertijd pioniers. Ze hebben ooit een jaar lang rond de wereld gereisd. Maar de geboorte van dochter Astara - „mooie naam hé? Zelf bedacht” - is eigenlijk de reden geweest dat Charlie en Rein Baarsma wat meer vastheid zochten. Om hun droom te verwezenlijken en om te werken aan een nieuwe wijze van omgaan met voedsel en dieren zochten ze een oude boerderij met een redelijk stuk grond, ‘ergens in Twente.’ Vorig jaar viel hun oog op een voormalige boerderij aan de Hardenbergerweg in Langeveen. Hier, op een tweeënhalf hectare groot terrein heeft het paar grootse plannen.

Almelo e.o.