Volledig scherm
Vertegenwoordigers van de provincie kwamen drie jaar geleden in Fleringen kijken hoe zeer het dorp heeft te lijden van landbouwverkeer en sluipverkeer door het dorp. Wellicht neemt de overlast de komende weken toe in het dorp.

Sluipwegen afgesloten als werk aan de weg Fleringen begint

FLERINGEN - De provinciale weg tussen Fleringen en Reutum wordt afgesloten van 1 tot en met 21 juli voor onderhoud. De omleidingsroutes voeren via provinciale wegen. Om te voorkomen dat het verkeer sluiproutes gaat gebruiken, sluit de gemeente Tubbergen sommige wegen gedeeltelijk af voor motorvoertuigen op meer dan twee wielen.

De gemeente maakt op deze wegen een uitzondering voor aanwonenden en verkeer dat bestemd is voor de exploitatie van aanliggende percelen.

Het gaat hierbij om de volgende wegen die tijdelijk worden afgesloten voor doorgaand verkeer: de Reuvekampsweg (Oldenzaalseweg tot Haarlefertsweg), de Haarlefertsweg (Oldenzaalseweg tot Sluttenweg) en de Stroveldsweg (Oldenzaalseweg tot Nieuwematenweg).

Om de maatregel te ondersteunen zal de politie samen met de handhavers (boa's) van de gemeente de komende weken intensief controleren op de genoemde tracés.

Almelo e.o.