Volledig scherm
PREMIUM
Het logeerhuis van de JP Van den Bent stichting aan de Ringoven in Albergen. © Carlo ter Ellen DTCT

Sluiting logeerhuis Albergen ramp voor ouders

ALBERGEN - Ouders van gehandicapte kinderen voelen zich overvallen. Door de sluiting van het logeerhuis in Albergen van de JP Van den Bentstichting.

Verschillende ouders van gehandicapte kinderen in de regio Tubbergen zijn ernstig gedupeerd door de plotselinge sluiting van het logeerhuis van de JP van den Bentstichting in Albergen. Het logeerhuis is een uitkomst voor ouders van wie de soms zwaar gehandicapte kinderen nog thuis wonen.

  1. Nieuwe pioniers op Langeveense platteland
    PREMIUM

    Nieuwe pioniers op Langeveen­se platteland

    Het zijn avonturiers en tegelijkertijd pioniers. Ze hebben ooit een jaar lang rond de wereld gereisd. Maar de geboorte van dochter Astara - „mooie naam hé? Zelf bedacht” - is eigenlijk de reden geweest dat Charlie en Rein Baarsma wat meer vastheid zochten. Om hun droom te verwezenlijken en om te werken aan een nieuwe wijze van omgaan met voedsel en dieren zochten ze een oude boerderij met een redelijk stuk grond, ‘ergens in Twente.’ Vorig jaar viel hun oog op een voormalige boerderij aan de Hardenbergerweg in Langeveen. Hier, op een tweeënhalf hectare groot terrein heeft het paar grootse plannen.

Almelo e.o.