Volledig scherm
PREMIUM
Het CSI Twente in Geesteren is meer dan alleen paardensport, tijdens de feesten treden diverse artiesten op zoals eerder André Hazes junior. © Marita Stegging / CSI Twente

Sommige bezoekers zien geen paard op CSI Geesteren

GEESTEREN/BORNE - Culinair genieten. Dagenlang feesten. Ook dat is het paardenevenement CSI Twente. Als de paarden op stal staan en de ruiters op één oor liggen is het tijd voor ontspanning. Sterker nog: sommige bezoekers komen niet voor de paarden naar CSI in Geesteren.

Koffie bepaalt voor een groot deel het succes van CSI Twente in Geesteren. Daarom is de aanwezigheid van een kwaliteitskoffie erg belangrijk, weet cateraar  Tom Leuveld. Zeker als je zoals hij soms bijzonder vroeg aanwezig moet zijn om te zorgen voor deelnemers en bezoekers. En dat het vips aan niets ontbreekt. „Daarom bezoek ik die mensen persoonlijk. Ik wil precies weten wat hun wensen zijn, zodat we daar op kunnen inspelen”, zegt hij. „Het is wel zo handig om vooraf bijvoorbeeld te weten of er gasten komen die allergisch zijn voor bepaalde ingrediënten. Ik wil dat ze zich echt een gast voelen. Het kost tijd, maar ik vind het eigenlijk een kleine moeite. Er wordt bovendien veel geld voor neergeteld.”

Almelo e.o.