Voor hotel ‘t Elshuys hangt een spandoek met de tekst 'De wereld kent geen grenzen. #doeislief'
Volledig scherm
Voor hotel ‘t Elshuys hangt een spandoek met de tekst 'De wereld kent geen grenzen. #doeislief' © Tubantia

Tegengeluid in Albergen: spandoeken voor ‘asielzoekershotel’ en stickers met tekst #doeislief

ALBERGEN - Een anonieme groep heeft in de nacht van zondag op maandag een tegengeluid laten horen over het toekomstige ‘asielzoekershotel’ in Albergen. Borden waarop bewoners leuzen hebben geschreven tegen de komst van het azc zijn overgespoten met hartjes en op verschillende plekken in het dorp zijn stickers of spandoeken geplakt met de tekst #doeislief.

 1. Heracles bedenkt plan voor uit-supporters naar De Graafschap: ‘Laten zien dat het ook zonder incidenten kan’
  PREMIUM

  Heracles bedenkt plan voor uit-supporters naar De Graafschap: ‘Laten zien dat het ook zonder incidenten kan’

  In de discussie over het weren van uitsupporters bij wedstrijden in het betaald voetbal komt Heracles met een opmerkelijk tegengeluid. De Almelose club bezoekt met 500 supporters het duel met De Graafschap in Doetinchem, inclusief een mars richting het stadion. „Wij willen laten zien dat het ook kan zonder incidenten”, zegt Heracles-supporterscoördinator Raymond Alfons.
  Almelo
 2. Moniek (47) uit Ootmarsum overwon kanker, haar nichtje en vriendin verloor ze aan ziekte: ‘Als ik over finish kom, lopen Corinne en Sandra mee’
  PREMIUM

  Moniek (47) uit Ootmarsum overwon kanker, haar nichtje en vriendin verloor ze aan ziekte: ‘Als ik over finish kom, lopen Corinne en Sandra mee’

  Haar nichtje Corinne overleed op jonge leeftijd na de strijd tegen kanker, in 2020 verloor ze haar vriendin Sandra aan de gevolgen van de ziekte. Moniek Gellekink (47) uit Ootmarsum won de strijd tegen de kwaadaardige cellen wél en loopt dit weekend de halve marathon van Berlijn om geld op te halen voor KWF. Maar ook voor Corinne en Sandra.
  Ootmarsum