Twee jaar geleden konden de paasvuren niet worden ontstoken vanwege de aanhoudende droogte, vorig jaar gooide de coronacrisis roet in het eten. De pandemie is ook dit jaar de reden voor het afblazen van de paastraditie.
Volledig scherm
Twee jaar geleden konden de paasvuren niet worden ontstoken vanwege de aanhoudende droogte, vorig jaar gooide de coronacrisis roet in het eten. De pandemie is ook dit jaar de reden voor het afblazen van de paastraditie. © Bertus van der Woude

Tubbergen hakt de knoop door: geen paasvuren dit jaar

TUBBERGEN - Hoewel Pasen nog anderhalve maand weg is, hakt de gemeente Tubbergen nu al de knoop door: ook dit jaar zullen er geen paasvuren branden in de gemeente. Het is het derde jaar op rij dat de traditionele vuren niet worden ontstoken. Bouwers zijn teleurgesteld, maar hebben begrip. „Iedereen weet nu waar hij aan toe is.”

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Almelo e.o.