Volledig scherm
Regiotaxi (niet van de bedrijven die in het artikel worden genoemd). © Emiel Muijderman

Tubbergen houdt vertrouwen in vervoerscombinatie

TUBBERGEN - Het maatwerkvervoer - beter bekend als de Regiotaxi - in Tubbergen wordt in elk geval nog tot 1 januari 2021 verzorgd door de combinatie Hulshof Taxiservice uit Tubbergen en Nijhuis Taxi uit De Lutte. 

Deze combinatie van vervoerders regelt ook het maatwerkvervoer in de gemeenten Oldenzaal en Dinkelland. Het gaat daarbij onder meer om vervoer van en naar jeugdhulp- en dagbestedingslocaties en leerlingenvervoer. 

Weinig klachten

De regionale aanbesteding voor het maatwerkvervoer is twee jaar geleden uitgevoerd, waarbij Oldenzaal, Dinkelland en Tubbergen met de genoemde combinatie in zee is gegaan. Die overeenkomst loopt eind 2020 af. Bij een tussentijdse evaluatie is gebleken dat er geen reden is om nu voor een andere vervoerder te kiezen, zo laat Tubbergen weten. De conclusie is: Hulshof/Nijhof doet het goed en er zijn weinig klachten.

Vertrouwd

Een tweede reden om het contract te verlegen is het geven van duidelijkheid aan de gebruikers van het maatwerkvervoer. Zo ervaren gebruikers een vast en vertrouwde chauffeur als erg prettig. 

Almelo e.o.