Jos Harmelink (PvdA Tubbergen) wordt tijdens zijn afscheid van de gemeenteraad toegesproken door burgemeester Wilmien Haverkamp. Harmelink wordt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.
Volledig scherm
Jos Harmelink (PvdA Tubbergen) wordt tijdens zijn afscheid van de gemeenteraad toegesproken door burgemeester Wilmien Haverkamp. Harmelink wordt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. © Reinier van Willigen

Tubbergen neemt afscheid van hele generatie gemeenteraadsleden: ‘Het is een keer mooi geweest’

TUBBERGEN - Liefst veertien van de negentien raadsleden namen vanavond - dinsdag 29 maart - afscheid als lid van de gemeenteraad van de gemeente Tubbergen.  Met name bij het CDA zwaait een hele generatie raadsleden af.

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

Almelo e.o.