Peter Hepp (links) en Jos Oude Avenhuis wonen tegenover de oude Verdegaalhal in hartje Tubbergen. Namens de buurt zetten zij zich in voor de komst van woningbouw in een parkachtige setting.
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Hepp (links) en Jos Oude Avenhuis wonen tegenover de oude Verdegaalhal in hartje Tubbergen. Namens de buurt zetten zij zich in voor de komst van woningbouw in een parkachtige setting. © Robin Hilberink

Tubbergen wil ideeën voor Verdegaalhal, maar omwonenden horen niets van gemeente: ‘We willen serieus genomen worden’

TUBBERGEN - Woningbouw voor verschillende doelgroepen in een parkachtige omgeving. Dat is volgens omwonenden de meest ideale invulling voor de locatie Verdegaalhal in Tubbergen.

 1. Dat moet een kaskraker worden: een film over dossier De Rozenhof met Joan Collins in de rol van Yvonne Verdonkschot
  PREMIUM
  COLUMN

  Dat moet een kaskraker worden: een film over dossier De Rozenhof met Joan Collins in de rol van Yvonne Verdonk­schot

  Elke keer als je denkt dat het niet veel gekker kan, wordt er een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan het dossier De Rozenhof. Een krankzinnig dossier dat zich onderhand leent voor een verfilming door een grote Hollywood-studio. Wie de hoofdrol krijgt en in de huid mag kruipen van Yvonne Verdonkschot, daar ben ik nog niet helemaal uit. Misschien is deze rol geknipt voor Sharon Stone, die in ‘Basic Instinct’ zo’n heerlijk, onbetrouwbare femme fatale neerzette?
  Denekamp