Volledig scherm
Eric Lippold en René de Visscher tekenen de nieuwe contracten. Achter hen staan René Booyink en Rolf Dijkkamp. © TVC

TVC Tubbergen bereidt zich voor op oefenwedstrijden

TUBBERGEN - De voorbereiding van de voetballers van TVC is in volle gang. Het eerste team staat sinds dit seizoen onder leiding van Eric Lippold, René de Visscher is de nieuwe trainer van het tweede elftal. Op zaterdag 6 augustus om 15.00 uur speelt het eerste van TVC de eerste oefenwedstrijd. In Vriezenveen wordt dan gevoetbald tegen DETO Twenterand. Bij DETO is Tubbergenaar en oud-TVC’er Walter Weghorst hoofdtrainer en speelt ex-TVC’er Maarten Booyink in de hoofdselectie.

Het tweede van TVC speelt de eerste oefenwedstrijd thuis, op dinsdagavond 9 augustus om 19.30 uur tegen het eerste van SV Vasse. Op 14 augustus om 14.00 uur vindt de tweede oefenwedstrijd plaats in Tubbergen tegen PH uit Almelo. Op zondag 14 augustus reist TVC 2 af naar Albergen voor de oefenwedstrijd tegen De Tukker 2. De aftrap is op sportpark ’t Loarkamp om 11.00 uur.

Bekerindelingen
Het eerste van TVC is met de beker ingedeeld bij MVV'29, Enter Vooruit en DETO Twenterand. Op zondag 21 augustus speelt TVC thuis tegen MVV om 14.00 uur. Op dinsdagavond 23 augustus wacht de uitwedstrijd bij Enter Vooruit om 19.45 uur. En de laatste bekerwedstrijd zal zijn op zaterdag 27 augustus om 17.00 uur tegen DETO Twenterand.

De tegenstanders in de beker voor het tweede van TVC zijn: UD 2, KOSC 2 en MVV 2. Op zondag 21 augustus speelt TVC thuis tegen UD om 11.15 uur. Vervolgens speelt TVC uit bij MVV op donderdag 25 augustus om 18.45 uur. En de laatste bekerwedstrijd zal zijn op 28 augustus in Ootmarsum tegen KOSC. Aanvang is dan 11.00u op Sportpark 'n Tooslag. Het derde van TVC is ingedeeld bij De Tukkers 2, SDC 2 en Quick'20 2.

Almelo e.o.