Martijn Oude Luttikhuis in het kantoor van zijn werkgever Scorito. „Ik ben elke dag blij als ik wakker word.”
Volledig scherm
PREMIUM
Martijn Oude Luttikhuis in het kantoor van zijn werkgever Scorito. „Ik ben elke dag blij als ik wakker word.” © Pix4Profs-Ron Magielse

Twentse Martijn (31) hangt prijskaartjes (van miljoenen) aan topsporters in online spellen

BREDA - Dusan Tadic? 7 miljoen euro. Primoz Roglic? 5,5 miljoen euro. Ricky van Wolfswinkel? 2,5 miljoen euro. De 31-jarige Martijn Oude Luttikhuis, met roots in Vasse, bepaalt vanuit een kantoor in Breda de fictieve waardes van sporters bij Nederlands grootste online sportspelaanbieder Scorito. „Dit is mijn droombaan.”

 1. Olympische medaille winnen? Dan kun je maar beter geboren zijn in Enschede of Borne

  Olympische medaille winnen? Dan kun je maar beter geboren zijn in Enschede of Borne

  ENSCHEDE/BORNE - Liefst 36 plakken (een record!) en een zevende plek op de medaillespiegel: de Nederlandse sporters op de Olympische Spelen in Tokio presteerden historisch goed. Dat bracht ze bij Holidu, normaliter een zoekmachine voor vakantiehuizen, op het idee uit te zoeken waar de medaillewinnaars vandaan komen. En niet alleen die van nu, maar die sinds 1900. Conclusie? Je hoeft niet in één van de grote Twentse steden te wonen als je olympisch succes wilt boeken.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Almelo e.o.