Cv de Papsleef'n in Geesteren is dit jaar gastheer voor het TPG, het Twentse Prinsen Gala. Hiervoor komen carnavalshoogheden uit heel Twente (o.a. Oldenzaal, Enschede, Borne, Vroomshoop) bijeen voor een ontmoeting en een foto.
Volledig scherm
PREMIUM
Cv de Papsleef'n in Geesteren is dit jaar gastheer voor het TPG, het Twentse Prinsen Gala. Hiervoor komen carnavalshoogheden uit heel Twente (o.a. Oldenzaal, Enschede, Borne, Vroomshoop) bijeen voor een ontmoeting en een foto. © Robin Hilberink

Twentse prinsen tussen de paarden in Tubbergen: ‘Blij dat carnaval dit jaar weer voluit gevierd kan worden’

TUBBERGEN – Carnavalshoogheden en grote praalwagens zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Gisteravond waren de regionale carnavalsleiders echter te vinden tussen andere paardenkrachten: de paarden in BWG Stables in Tubbergen. Voor een foto.

  1. Een ontluisterend inkijkje achter de voordeuren bij Twents kanaal: ‘Psychisch is het niet meer te doen’
    PREMIUM

    Een ontluiste­rend inkijkje achter de voordeuren bij Twents kanaal: ‘Psychisch is het niet meer te doen’

    Aan kanaal Almelo - De Haandrik is het motto: ‘Niet klagen, maar dragen’. Een gesloten gemeenschap, die zich niet graag achter de voordeur laat kijken. Via een enquete van I&O Research in opdracht van de gemeenten Twenterand en Hellendoorn, onder 182 van de 404 schademelders, is dat toch mogelijk. Dat geeft een ontluisterend beeld van de problemen die spelen langs het water. Een greep uit de verhalen.
    Vroomshoop, Geerdijk