De jonge coureur uit Albergen rijdt in de FIA World Endurance Championship, de hoogste klasse van het enduranceracen.
Volledig scherm
PREMIUM
De jonge coureur uit Albergen rijdt in de FIA World Endurance Championship, de hoogste klasse van het enduranceracen. © Bent Viscaal PR

Twentse racer Bent Viscaal doet ‘gewaagde voorspelling’ over Grand Prix van Bahrein: Max wint!

‘It’s lights out and away we go.’ Na een lange winterstop en testdagen begint het Formule 1-seizoen dit weekeinde weer. Wie pakt de pole in de training en de eerste plaats in de race, weer wereldkampioen Max Verstappen? De Twentse coureur Bent Viscaal doet met een lach een ‘gewaagde voorspelling’: Max wint!

 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.
 2. Mark Rutte heeft ‘geen idee’ van Twents kanaaldrama? VVD-ministers waren wél op de hoogte (en wilden niets)
  PREMIUM

  Mark Rutte heeft ‘geen idee’ van Twents kanaaldra­ma? VVD-ministers waren wél op de hoogte (en wilden niets)

  ‘Geen idee.’ Premier Mark Rutte (VVD) en minister Hugo de Jonge (CDA) toonden zich dezer dagen stomverbaasd over het bestaan van het kanaaldrama in Twente. Opmerkelijk, want twee VVD-collega’s waren zeker op de hoogte van de 400 beschadigde panden langs Kanaal Almelo-De Haandrik en hun wanhopige bewoners. Die laatsten hebben hun hoop nu gevestigd op Mona Keijzer.
  Vroomshoop, Vriezenveen