Tim Waaijer (links) en Linda Collet Uniek Fysiotherapie in Tubbergen over van Norbert van de Graaf (midden). Norbert blijft er werkzaam als sportfysiotherapeut en richt zich daarnaast op de ontwikkeling van de het totale gezondheidscentrum.
Volledig scherm
PREMIUM
Tim Waaijer (links) en Linda Collet Uniek Fysiotherapie in Tubbergen over van Norbert van de Graaf (midden). Norbert blijft er werkzaam als sportfysiotherapeut en richt zich daarnaast op de ontwikkeling van de het totale gezondheidscentrum. © Frans Nikkels

Uniek Fysiotherapie in Tubbergen is overgenomen (maar niet door nieuwe gezichten)

TUBBERGEN – Na acht jaar geeft Norbert van de Graaf zijn Uniek Fysiotherapie uit handen. Zijn collega’s Tim Waaijer en Linda Collet nemen het bedrijf over.

  1. Olympische medaille winnen? Dan kun je maar beter geboren zijn in Enschede of Borne

    Olympische medaille winnen? Dan kun je maar beter geboren zijn in Enschede of Borne

    ENSCHEDE/BORNE - Liefst 36 plakken (een record!) en een zevende plek op de medaillespiegel: de Nederlandse sporters op de Olympische Spelen in Tokio presteerden historisch goed. Dat bracht ze bij Holidu, normaliter een zoekmachine voor vakantiehuizen, op het idee uit te zoeken waar de medaillewinnaars vandaan komen. En niet alleen die van nu, maar die sinds 1900. Conclusie? Je hoeft niet in één van de grote Twentse steden te wonen als je olympisch succes wilt boeken.
  2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Almelo e.o.