Iedereen kan nu een plan indienen voor de nieuwe sporthal.
Volledig scherm
PREMIUM
Iedereen kan nu een plan indienen voor de nieuwe sporthal. © Carlo ter Ellen DTCT

Verdegaalhal in Tubbergen kan blijven staan als iemand met een goed plan komt: ‘Veel mogelijkheden’

TUBBERGEN - Door de komst van sporthal De Vlaskoel is de Verdegaalhal overbodig geraakt. Aanvankelijk was het plan om de sporthal te slopen en er woningen te bouwen, maar het kan ook zo maar zijn dat het pand alsnog blijft staan. „Er kan aardig veel”, zegt wethouder Trees Vloothuis over de mogelijkheden.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Almelo e.o.