Dit bord werd onmiddellijk verwijderd bij het voormalige hotel in Albergen, waar een asielzoekerscentrum komt. Bij de stichting Vizier kwam een melding binnen over discriminerende teksten op borden.
Volledig scherm
Dit bord werd onmiddellijk verwijderd bij het voormalige hotel in Albergen, waar een asielzoekerscentrum komt. Bij de stichting Vizier kwam een melding binnen over discriminerende teksten op borden. © Carlo ter Ellen DPG Media

Verhoging subsidie meldpunt discriminatie aanstaande: in 2022 in Tubbergen tot nog toe zes meldingen

TUBBERGEN - Discriminatie komt in Tubbergen voor in allerlei vormen. Toch gaat de gemeenteraad niet zo maar akkoord met een verhoging van de subsidie aan de stichting Vizier, dat in Overijssel discriminatie bestrijdt en bespreekbaar maakt: ‘We missen een plan van aanpak’.

  1. Herman Snoeijink (71) uit Denekamp won van Hennie Kuiper vlak voor Olympische triomf in München: ‘Vol adrenaline’
    PREMIUM
    Kampioenen van weleer

    Herman Snoeijink (71) uit Denekamp won van Hennie Kuiper vlak voor Olympische triomf in München: ‘Vol adrenaline’

    DENEKAMP - Met 365 overwinningen staat hij op eenzame hoogte in Nederland. Herman Snoeijink (71) uit Denekamp maakte in het verleden naam als beste amateurwielrenner van het land. Hij kon zich meten met de besten en wist zelfs Hennie Kuiper vlak voor diens olympische triomf in München nog te verslaan. „ Ik was zó kwaad, zat vol adrenaline.”