Volledig scherm

Video | FC Twente-doelman Marsman enthousiast over toernooi TVC'28 Tubbergen

TUBBERGEN - Keeper Nick Marsman van FC Twente was dinsdagmiddag onder de indruk van het internationale toernooi van TVC'28 in Tubbergen waar teams uit België, Duitsland en Nederland streden om de hoogste eer. Marsman had er al van gehoord toen hij als jeugdspeler nog bij Rohda Raalte speelde.

Voor Fons Fiselier van TVC ‘28 was het zijn eerste internationale toernooi als organisator en hij is trots. Geen kaart, geen ruzie, geen onvoltogen woord is er gevallen. En ondanks het slechte weer was het aantal mensen langs de kant op de Grote Moat ook nog redelijk.

Duitse winnaar
Arminia Bieleveld won het toernooi in de regen met een ruime zege (4-1) van Sparta Rotterdam. Team Tubbergen eindigde op de tiende plaats en TVC’28 werd twaalfde, laatste.

Nieuwe ideeën
Het bestuur van TVC overweegt volgend jaar de teams en het veld te verkleinen, zodat de spelers vaker aan de bal komen. De KNVB voert hier al een discussie over.

In de video is te zien dat Nick Marsman van FC Twente de prijzen uitreikt.

Volledig scherm
Ariminia uit Bieleveld won de finalewedstrijd tegen Sparta Rotterdam. © Lars Smook
Volledig scherm
© Lars Smook
Keeper Nick Marsman van FC Twente was dinsdagmiddag onder de indruk van het internationale toernooi van TVC'28 in Tubbergen waar teams uit België, Duitsland en Nederland streden om de hoogste eer. Marsman had er al van gehoord toen hij als amateur nog bij Raalte speelde. Ariminia uit Bieleveld won de beker.

Almelo e.o.