Volledig scherm

Video | Jan Krikhaar wil terug naar zijn geboortegrond Geesteren

GEESTEREN - Terug naar het dorp waar je bent geboren en getogen. Dat wil Jan Krikhaar. De afgelopen zes jaar woonde hij in het verzorgingshuis van TMZ in Tubbergen. Maar zijn ouderlijk huis staat in Geesteren.

In de lente van volgend jaar is zijn nieuwe onderkomen in Erve Mensman klaar en dan verhuist hij. Vrijdagmiddag mocht hij de startschot geven voor het plaatsen van het eerste zonnepaneel op Erve Mensman als symbool voor het bereiken van het hoogste punt van het gebouw van Trivium Meulenbelt Zorg. Het complex aan de Denekamperweg telt 48 appartementen.

Volledig scherm
© Reinier van Willigen
Volledig scherm
Jan Krikhaar doet een symbolische handeling voor het bereiken van het hoogste punt van Erve Mensman. © Reinier van Willigen
Volledig scherm
Terug naar het dorp waar je bent geboren en getogen. Dat wil Jan Krikhaar. De afgelopen zes jaar woonde hij in het verzorgingshuis van TMZ in Tubbergen. Maar zijn ouderlijk huis staat in Geesteren. In de lente van volgend jaar is zijn nieuwe onderkomen in Erve Mensman klaar en dan verhuist hij. Vrijdagmiddag mocht hij de startschot geven voor het plaatsen van het eerste zonnepaneel op Erve Mensman als symbool voor het bereiken van het hoogste punt van het gebouw van Trivium Meulenbelt Zorg.

Almelo e.o.